21. mei 2020
Aangepaste werkwijze i.v.m. COVID-19

17. maart 2020
De verzorging van onze dieren gaat gewoon onverstoord door en dus ook de vachtverzorging van (langharige) konijnen en cavia's. Helaas kunnen problemen ontstaan wanneer de vacht niet goed onderhouden wordt en dit gaat ten koste van het welzijn van het dier. Er zijn geen aanwijzingen dat huisdieren zoals konijnen en cavia’s besmet kunnen worden met het coronavirus of kunnen overbrengen. Wel dient het contact met de eigenaar zoveel mogelijk beperkt te worden. Ik heb daarom besloten om te blijven...

03. september 2019
Het is even stil geweest op de pagina, maar dat betekent niet dat er achter de schermen niks gebeurt.

05. augustus 2019
Na het overlijden van Roos, hebben we een nieuw vriendje voor Pippi erbij. Ontmoet Mini!

01. augustus 2019
Verdrietig nieuws. Roos is afgelopen week overleden.

15. juli 2019
Django is een cavia beertje van bijna 2 jaar oud. Hij is uit een situatie gehaald waar niet naar hem werd omgekeken. Inmiddels is hij helemaal opgeknapt en komt hij voorzichtig uit zijn schulp gekropen. Hij is een rustig mannetje die graag bij je komt kijken zodra de koelkastdeur open gaat. ;) Hij is dan ook zeker toe aan een permanent huisje met vriendje of, na castratie, vriendinnetje. Val jij voor zijn mooie glanzende lokken? Django is te bezichtigen in Zoetermeer, maar kan ook in overleg...

14. juli 2019
De vakantieperiode is inmiddels begonnen. Berichten met dieren die worden afgestaan of gedumpt zijn momenteel orde van de dag. Niet voor niets wordt deze periode van het jaar het dumpseizoen genoemd. De redenen lopen uiteen. Bijvoorbeeld tijdgebrek of de verzorging van het dier is toch niet zoals het verwacht werd.

22. juni 2019
Tijdens het 10-jarig jubileum van Dierenopvangcentrum Het Knaagspoor was Knaagvraag aanwezig om een workshop voedselverrijking te geven.

10. juni 2019
Zaterdag 15 juni is het zo ver! Dan vindt het 10-jarig jubileum van Dierenopvangcentrum Het Knaagspoor plaats in Ridderkerk.

26. april 2019
Animal Event vindt plaats van 3 t/m 5 mei, van 10 tot 17 uur bij Safaripark Beekse Bergen te Hilvarenbeek.

Meer weergeven