Steun aan de knaagdierenopvang!
05. februari 2021
Jaarlijks vangt het Knagertje honderden dieren op en plaatst de opvang (gelukkig) honderden dieren uit. Dit werk zou de opvang niet kunnen doen zonder de hulp van vrijwilligers en natuurlijk donateurs. De opvang is volledig afhankelijk van donaties, afstands- en adoptiebijdragen. Dit is ook de reden van mijn oproep, want ik wil de opvang graag een steuntje in de rug geven door ze in de spotlight te zetten.

Huisje gezocht voor baby cavia's!
02. februari 2021
Voor de jongen van Maya ben ik op zoek naar een geschikt huisje!

Konijnen met 'ongewenst gedrag' gezocht voor opleiding Konijnengedragstherapie
29. januari 2021
Heb je een konijn dat onzindelijk is, agressief is naar soortgenoten of ander gedrag vertoont waar je je geen raad mee weet? En zou je advies willen in hoe je dit op kunt lossen? Dan wil ik je graag helpen d.m.v. een gratis consult.

Vervilte konijnen door corona crisis
07. januari 2021
Dit is helaas ook een gevolg van de corona crisis. De eigenaar van dit konijn had niet meer de mogelijkheid om de vacht van dit konijn goed te onderhouden. Gelukkig was het toen wel mogelijk om te trimmen en heb ik dit konijn van de vervilte vacht kunnen verlossen. Nu zijn alle trimsalons helaas gesloten, ook de mobiele salons. De vachtverzorging van dieren wordt namelijk niet als essentieel gezien. Ik maak mij zorgen!

Tijdelijke trimstop t/m 19 januari i.v.m. lockdown!
29. december 2020
Hoewel we na de persconferentie nog te horen kregen dat de trimsalons open mochten blijven, omdat een trimsalon geen doorstroomlocatie is en trimmen geen contactberoep is, blijkt sinds vorige week dat de trimsalons tóch moeten sluiten. Helaas geldt dit ook voor mobiele trimsalons. Helaas kan ik daarom ook niet aan huis komen. Alle afspraken t/m 19 januari komen daarom te vervallen.

Fijne Kerstdagen!
25. december 2020
Fijne kerstdagen namens Knaagvraag!

COVID-19: wat betekenen de maatregelen voor de trimsalons?
17. december 2020
Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor de trimsalons?

Mondkapje tijdens afspraken
26. november 2020
Voor sommige klanten is het misschien een beetje wennen, maar tijdens het trimmen draag ik een mondkapje. Natuurlijk wordt er tijdens de afspraak ook rekening gehouden met de 1,5 meter afstand. Dit is voor uw en mijn veiligheid. Alleen zo kan ik alle konijnen en knagers blijven helpen. Bedankt voor uw begrip.

Rian Rat Event 2020
07. november 2020
Mijn lezing zit erop, maar het Rian Rat Event is nog in volle gang! Ook kunnen jullie t/m 14 november nog meedoen met de Knaagvraag winactie!

Online lezing Hersenwerk bij Ratten tijdens Rian Rat Event 2020!
06. november 2020
Morgen vindt de online editie van het Rian Rat Event 2020 plaats, gestreamd via YouTube. Zoals beloofd geef ik een lezing over hersenwerk bij ratten. Om 10.30 uur ben ik live te volgen en mag je al je vragen hierover aan mij stellen.

Meer weergeven