03. september 2019
Het is even stil geweest op de pagina, maar dat betekent niet dat er achter de schermen niks gebeurt.

05. augustus 2019
Na het overlijden van Roos, hebben we een nieuw vriendje voor Pippi erbij. Ontmoet Mini!

01. augustus 2019
Verdrietig nieuws. Roos is afgelopen week overleden.

15. juli 2019
Django is een cavia beertje van bijna 2 jaar oud. Hij is uit een situatie gehaald waar niet naar hem werd omgekeken. Inmiddels is hij helemaal opgeknapt en komt hij voorzichtig uit zijn schulp gekropen. Hij is een rustig mannetje die graag bij je komt kijken zodra de koelkastdeur open gaat. ;) Hij is dan ook zeker toe aan een permanent huisje met vriendje of, na castratie, vriendinnetje. Val jij voor zijn mooie glanzende lokken? Django is te bezichtigen in Zoetermeer, maar kan ook in overleg...

14. juli 2019
De vakantieperiode is inmiddels begonnen. Berichten met dieren die worden afgestaan of gedumpt zijn momenteel orde van de dag. Niet voor niets wordt deze periode van het jaar het dumpseizoen genoemd. De redenen lopen uiteen. Bijvoorbeeld tijdgebrek of de verzorging van het dier is toch niet zoals het verwacht werd.

22. juni 2019
Tijdens het 10-jarig jubileum van Dierenopvangcentrum Het Knaagspoor was Knaagvraag aanwezig om een workshop voedselverrijking te geven.

10. juni 2019
Zaterdag 15 juni is het zo ver! Dan vindt het 10-jarig jubileum van Dierenopvangcentrum Het Knaagspoor plaats in Ridderkerk.

26. april 2019
Animal Event vindt plaats van 3 t/m 5 mei, van 10 tot 17 uur bij Safaripark Beekse Bergen te Hilvarenbeek.

21. april 2019
De paaseditie van Exoknaag zit er alweer op! Wat was het een leuke dag vandaag. Veel mensen kunnen spreken en ook nog wat producten kunnen verkopen. Wel ga ik mij nog iets meer richten op educatie, omdat de focus nu te veel op de verkoop lag en dat was niet de insteek. Toch ben ik hartstikke tevreden over vandaag. Wat mij betreft ben ik er volgende editie ook weer bij. 😊

19. april 2019
Aankomende zondag staan we met een stand op Exoknaag in Houten. Zien we jullie aankomende zondag? Exoknaag vindt plaats in het Expo Center op Meidoornkade 24 in Houten en is geopend van 10 tot 16 uur.

Meer weergeven