Welkom, Tony!

Sinds 5 augustus woont Tony bij mij, als maatje voor Molly. Helaas zijn ze tot op heden niet gekoppeld. Dat komt omdat Tony sinds dag 1 ziek is. Om het nog erger te maken, is Molly ook ziek geworden. Waar Tony er nog redelijk goed vanaf is gekomen met slechts een natte neus en niezen (wat natuurlijk ook vervelend is voor hem), heeft Molly het goed te pakken gehad. Hevige snot, ophoping van pus in een van de neusholten, zware ademnood. Door de ademnood kon ze haast niet eten en is ze afgevallen. Het was heel moeilijk om haar zo te moeten zien afzien. Ik ben echt bang geweest dat ze het niet zou redden. Je voelt je echt machteloos. Ik heb continu met de dierenarts aan de lijn gehangen. 😔
Gelukkig gaat het nu eindelijk de goede kant op. Ze krijgen beiden injecties tegen de verkoudheid. Bij Molly zien we echt een verbetering. Alleen lijkt het bij Tony nog niet helemaal aan te slaan. Voor hem gaan we kijken wat we verder kunnen doen. 🤔
Tja, en of het nou een match wordt of niet... één ding is zeker. Tony gaat hier niet meer weg. Daarvoor ben ik te gehecht aan hem geraakt. En zeg nou zelf? Is hij niet een schatje? 😍

Reactie schrijven

Commentaren: 0