Workshops en lezingen

Knaagvraag vindt goede voorlichting erg belangrijk en daarom is het ook mogelijk om een workshop of lezing te boeken. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@knaagvraag.nl.


Konijnen- en knaagdierenconsulent

Waarschijnlijk bent u bekend met de ouderwetse 'Tupperware homeparty' waarbij een consulente aan huis komt bij een groep gezellige dames om uitleg te geven over verschillende Tupperware producten en waarbij u dan de mogelijkheid krijgt om deze producten aan te schaffen. Natuurlijk hebben konijnen- en knaagdierengekkies hier geen behoefte aan en zijn daarom de Homeparty's voor konijnen en knaagdieren in het leven geroepen. Hierbij kom ik bij u thuis om verschillende producten te laten zien die er voor konijnen en knagers zijn. Geheel afgestemd op de aanwezigen van die avond. Producten voor hamsters zijn niet relevant voor diegenen die alleen konijnen hebben, daarom wordt per situatie bekeken welke producten worden meegenomen. U kunt de producten bekijken, testen en indien gewenst, bestellen. De producten worden binnen 5 werkdagen verstuurd, tenzij anders vermeld. Als dank voor het boeken, ontvangt de gastvrouw van de avond of middag een presentje.

Workshop hersengymnastiek

De informatieve workshop 'hersengymnastiek bij konijnen en knaagdieren' is opgedeeld in 2 delen. Eerst wordt middels een presentatie voorlichting gegeven over het nut van hersengymnastiek en wat veilige materialen zijn om zelf te gebruiken. Daarna volgt een interactieve workshop waarbij u zelf aan de slag gaat om een denkspel te creëren met verschillende materialen afgestemd op uw konijn of knager. De workshop vindt plaats bij Knaagdierenopvang Het Knagertje in Den Haag. U krijgt een rondleiding door de opvang en de mogelijk om (onder toezicht) de materialen te testen bij de konijnen of knaagdieren. 


Workshop 'trim je eigen konijn'

De 2,5 uur durende workshop 'trim je eigen' konijn is bedoeld voor diegene die een langharig konijn heeft. In deze workshop leert u hoe u uw eigen konijn het beste kan onderhouden en trimmen.  U krijgt hier de benodigde informatie over het ras van uw konijn en het gedrag van het konijn op tafel. Tevens heeft u de mogelijkheid om tijdens de workshop verschillende trimmaterialen te mogen proberen. Voor de workshop kom ik aan huis.

Lezing

Lezingen worden enkel gegeven op aanvraag. Wilt u een lezing boeken, dan kunt u informeren naar de mogelijkheden door contact op te nemen via info@knaagvraag.nl


Tarieven en data

Momenteel staan er geen workshops gepland. Geplande workshops worden via de website en de Facebookpagina van Knaagvraag tijdig aangekondigd. Wilt u zelf een workshop aanvragen? Dat kan al vanaf 2 personen. Informeer naar de mogelijkheden via info@knaagvraag.nl.  

 

Konijnen- en knaagdierenconsulent

Datum: op aanvraag
Duur: 2,5 - 4 uur, afhankelijk van situatie
Locatie: aan huis
Kosten: gratis, exclusief parkeerkosten en reiskosten*
Aantal personen: minimaal 5 personen, inclusief gastvrouw

 

Workshop hersengymnastiek
Datum: op aanvraag
Duur: 14.00 - 17.00 uur
Locatie: Knaagdierenopvang Het Knagertje, Stieltjesstraat 850 in Den Haag
Kosten: 
Aantal personen: minimaal 4 personen

 

Workshop 'Trim je eigen konijn'
Datum: op aanvraag
Duur: 2,5 uur
Locatie: aan huis 
Kosten: €75,00 per persoon

Aantal personen: 1 persoon


* De reiskosten bedragen €0,30 per gereden kilometer. Afhankelijk van uw locatie wordt dit berekend vanaf postcode 3191XC Hoogvliet Rotterdam of postcode 2273EX Voorburg. Parkeerkosten worden altijd berekend.