Agenda

Knaagvraag staat regelmatig op beurzen en evenementen om voorlichting te geven over konijnen en knaagdieren. Bij de stand van Knaagvraag kunt u dus terecht voor advies, maar ook voor konijnen- en knaagdierenbenodigdheden ter bevordering van konijnen- en knaagdierenwelzijn. Bent u op zoek naar een konijnen- en knaagdierendeskundige voor uw evenement, dan bent u bij Knaagvraag aan het juiste adres. Voor aanvragen kunt u contact opnemen via info@knaagvraag.nl of via het contactformulier op de website.Voor data en locaties van aankomende evenementen zie onderstaande tabel.

Datum Tijden  Evenement Locatie Omschrijving
5 september 2020 Tijd volgt. Cavia en Friends Event Haarsteeg Cavia keuringen in verschillende categorieën, zie ook www.caviaenfriends.nl. Met verschillende standhouders. 
20 september 2020 10 - 16 uur Exoknaag Meidoornkade 24 te Houten Evenement gericht op konijnen en knaagdieren. O.a. met verkoop van voeders, benodigdheden en dieren. 
26 september 10 - 16 uur Het Knagertje Stieltjesstraat 850 te Den Haag Open dag bij konijnen- en knaagdierenopvang Het Knagertje. Programma volgt.
3 oktober 2020 Tijd volgt. Het Knaagspoor Kastanjelaan 27A te Ridderkerk Open dag bij konijnen- en knaagdierenopvang Het Knaagspoor. Programma volgt.
16, 17 en 18 oktober 2020 10 - 17 uur Animal Event Graafsebaan 133 te Rosmalen Hét evenement voor de dierenliefhebber. Een 3 daags evenement met stands, lezingen en workshops m.b.t. alle huisdieren.
7 november 2020 10 - 17 uur Rian Rat Event Leeuwerikstraat 2 te Oss Evenement helemaal gericht op ratten! 
6 december 2020 10 - 16 uur Exoknaag Meidoornkade 24 te Houten Evenement gericht op konijnen en knaagdieren. O.a. met verkoop van voeders, benodigdheden en dieren. 

15 juni 2019 - Tijdens het 10-jarig jubileum van Dierenopvangcentrum Het Knaagspoor in Ridderkerk was Knaagvraag aanwezig om demonstraties te geven over de vachtverzorging bij langharige konijnen en het trainen van konijnen. Tevens konden bezoekers deelnemen aan een workshop 'voedselverrijking bij konijnen en cavia's' verzorgd door Knaagvraag.