Agenda

Knaagvraag staat regelmatig op beurzen en evenementen om voorlichting te geven over konijnen en knaagdieren. Bij de stand van Knaagvraag kunt u dus terecht voor advies, maar ook voor konijnen- en knaagdierenbenodigdheden ter bevordering van konijnen- en knaagdierenwelzijn. Bent u op zoek naar een konijnen- en knaagdierendeskundige voor uw evenement, dan bent u bij Knaagvraag aan het juiste adres. Voor aanvragen kunt u contact opnemen via info@knaagvraag.nl of via het contactformulier op de website.Voor data en locaties van aankomende evenementen zie onderstaande tabel.

Datum Tijden  Evenement Locatie Omschrijving
26 maart 2022 8 - 17 uur Cavia en Friends Event

Zuiddijk 2A

De Rijp

Caviashow voor alle cavia liefhebbers, o.a. met rassenkeuringen en knuffelkeuringen.
17 april 2022 10 - 16 uur Exoknaag Meidoornkade 24 Houten Knaagdierenevenement, o.a. met verkoop van voeders, benodigdheden en dieren. 
12 november 2022 10 - 16 uur Rian Rat Event

Leeuwerikstraat 2

Oss

Rattenevenement met een rattenkeuring, workshops, lezingen en verkoop van benodigdheden en voeding.
27 november 2022 10 - 16 uur Exoknaag

Meidoornkade 24

Houten

Knaagdierenevenement, o.a. met verkoop van voeders, benodigdheden en dieren. 

15 juni 2019 - Tijdens het 10-jarig jubileum van Dierenopvangcentrum Het Knaagspoor in Ridderkerk was Knaagvraag aanwezig om demonstraties te geven over de vachtverzorging bij langharige konijnen en het trainen van konijnen. Tevens konden bezoekers deelnemen aan een workshop 'voedselverrijking bij konijnen en cavia's' verzorgd door Knaagvraag.