Advies

Een goede huisvesting, verzorging en de juiste voeding zijn de basis voor een gezond en gelukkig leven voor konijnen en knaagdieren. Graag geef ik mijn kennis door aan toekomstige en huidige konijnen- en knaagdiereneigenaren zodat ook zij kunnen zorgen voor een goede basis voor hun geliefde huisdier. Ook voor advies kunt u dus terecht bij Knaagvraag. 


Huisbezoek

Wanneer u advies nodig heeft over het (probleem)gedrag van uw konijn of knaagdier, kunt u met mij een afspraak maken voor een huisbezoek. Sommige vragen kunnen namelijk niet via de mail of telefoon opgelost worden. Het volledige beeld wordt dan niet geschetst.

 

Tijdens een huisbezoek kan ik uw huisdier in de omgeving observeren en een goed beeld krijgen van zijn of haar gedrag en de mogelijke oorzaak hiervan. Om het probleem in kaart te brengen zijn het maken van beeldmateriaal, als foto's of een video, een goed hulpmiddel voor de analyse. Dit gaat uiteraard altijd in overleg met de eigenaar.

Koppelen aan huis

Bij de introductie van een nieuw dier aan een bestaande groep of bij het introduceren van een nieuw maatje aan uw konijn, kunt u verschillende knelpunten tegen komen. Knaagvraag biedt de mogelijkheid om bij u thuis hulp te bieden bij het koppelen van uw konijnen, cavia's of ratten. Hierbij zal u ondersteund worden bij het koppelen thuis als op afstand. 

 

In de toekomst zou Knaagvraag graag koppelvakanties aanbieden, dit is op het moment niet mogelijk i.v.m. gebrek aan ruimte. 

Telefonisch consult

Wanneer u advies nodig heeft over het (probleem)gedrag van uw konijn of knaagdier of hulp nodig hebt bij het koppelen van uw konijnen of knaagdieren, kunt u met mij een telefonisch consult afspreken. Ik stuur u per e-mail een vragenlijst om alvorens het gesprek een duidelijk beeld te krijgen van de (probleem)gedragingen. Naar aanleiding van uw antwoorden kan ik een analyse maken en een passend advies opstellen. Echter kan het ook voor komen dat een dergelijk probleem niet (direct) op afstand op te lossen is. In zo'n geval raad ik u een huisbezoek aan. Tijdens een huisbezoek kan ik uw huisdier in de omgeving observeren en een goed beeld krijgen van zijn of haar gedrag en de mogelijke oorzaak hiervan.


Tarieven

Bezoek aan huis

€25,00 per half uur, exclusief parkeerkosten en reiskosten*

 

Koppelen aan huis

Op aanvraag. Omdat niet iedere koppeling hetzelfde verloopt, wordt dit per situatie bekeken.

 

Telefonisch consult

€15,00 per half uur


* De eerste 5 kilometer vanaf postcode 3191XC Hoogvliet Rotterdam of postcode 2715GE Zoetermeer worden geen reiskosten in rekening gebracht. Vanaf 5 kilometer bedragen de reiskosten €0,30 per gereden kilometer. Afhankelijk van uw locatie wordt dit berekend vanaf de hoofdlocatie in Hoogvliet Rotterdam of dependance in Zoetermeer. Parkeerkosten worden altijd berekend.