Webinar hamsterscaping op 11 november 2021!

De laatste jaren wordt bij huisdieren steeds meer nadruk gelegd op het huisvesten op een manier dat het dier het soorteigen gedrag kan uitoefenen. Dat betekent bijvoorbeeld bij een cavia dat het verblijf groot genoeg is dat hij kan rennen en popcornen en een juiste inrichting van het verblijf bij ratten zodat ze kunnen klimmen en klauteren.
Bij hamsters wordt de nadruk gelegd op het creëren van een natuurlijke leefomgeving, ook wel hamsterscaping genoemd. Volgende maand, donderdag 11 november om 19:00 uur, geef ik een webinar over dit onderwerp. Wat heeft een hamster nodig en hoe maak je een natuurlijk hamsterverblijf? Dat leer je allemaal in dit webinar. Doordat het online te volgen is, kan je gewoon vanuit je luie stoel het webinar volgen.
Enthousiast geworden? Aanmelden kan via https://edupet.nl/nl/cursussen/hamsterscaping

Reactie schrijven

Commentaren: 0