Konijnen- en knaagdierenoppas

Tijdens uw vakantie of een weekend weg, biedt Knaagvraag de mogelijkheid om uw huisdieren te verzorgen. Dit kan voor al uw huisdieren bij u thuis in regio Zuid-Holland. Informeer gerust naar de mogelijkheden en beschikbaarheid via info@knaagvraag.nl.


Oppas aan huis

Bij oppas aan huis wordt uw konijn of knaagdier verzorgd in zijn eigen vertrouwde omgeving. Uw huisdier wordt 2 keer per dag bezocht. U heeft hierbij keuze uit twee opties. Namelijk een bezoek van 15 minuten of een bezoek van 30 minuten.

  • Tijdens het bezoek van 15 minuten worden de dieren voorzien van vers water, hooi en voer. Deze optie wordt aanbevolen voor cavia's, hamsters en gerbils.*

  • Tijdens het bezoek van 30 minuten worden de dieren voorzien van vers water, hooi en voer. Daarnaast wordt het toilet geleegd of (indien gewenst) het verblijf verschoond. Ook krijgt uw huisdier (nog) meer persoonlijke aandacht.
    Deze optie wordt aanbevolen voor konijnen, ratten en muizen. 

Verder wordt ervoor gezorgd dat uw huis een bewoonde indruk heeft, daarom wordt ook uw post opgeraapt en worden uw planten van water voorzien.

 

Alvorens de oppasperiode worden afspraken vastgelegd in een gratis kennismakingsgesprek.


Update 2024: Op dit moment is het niet mogelijk om oppas aan huis te boeken. Vanwege de drukte van mijn andere werkzaamheden, heb ik mijn oppas-werkzaamheden voor onbepaalde tijd neer moeten leggen.

Excuses voor het ongemak!

Ik verwijs u graag door naar de website van Stichting Konijnenbelangen voor een overzicht met pensions.


Tarieven

Oppas aan huis

1 bezoek van 15 minuten**

€7,50 voor een bezoek van 15 minuten, exclusief parkeerkosten en reiskosten***

 

2 bezoeken van 15 minuten

€12,50 voor 2 bezoeken, exclusief parkeerkosten en reiskosten***

 

1 bezoek van 30 minuten + 1 bezoek van 15 minuten

€15,00 voor 2 bezoeken, exclusief parkeerkosten en reiskosten***

 

1 bezoek van 30 minuten**

€12,50 voor een bezoek van 30 minuten, exclusief parkeerkosten en reiskosten***

 

2 bezoeken van 30 minuten

€20,00 voor 2 bezoeken, exclusief parkeerkosten en reiskosten***

 

Extra's 

+€5,00 voor medische verzorging, per dier 


* Wanneer u langer dan 7 dagen weggaat, raden wij u aan om minimaal 1 keer per week een bezoek van 30 minuten te boeken in verband met de hygiëne van het verblijf. 

** Graag benadrukken wij dat het tweede bezoek enorm belangrijk is voor het welzijn van uw huisdier. Ook tijdens de vakantie kunnen dieren ziek worden, dan is het belangrijk dat er snel gehandeld wordt. Dit is niet mogelijk wanneer uw huisdier slechts eenmaal per dag verzorgd wordt. 

 

*** De reiskosten bedragen €0,30 per gereden kilometer. Afhankelijk van uw locatie wordt dit berekend vanaf postcode 3191XC Hoogvliet Rotterdam of postcode 2273EX Voorburg. Parkeerkosten worden altijd berekend.