Konijnen- en knaagdierenoppas

Tijdens uw vakantie of een weekend weg, biedt Knaagvraag de mogelijkheid om uw huisdieren te verzorgen. Dit kan voor al uw huisdieren bij u thuis. Informeer gerust naar de mogelijkheden en beschikbaarheid via info@knaagvraag.nl.


Oppas aan huis

Bij oppas aan huis wordt uw konijn of knaagdier verzorgd in zijn eigen vertrouwde omgeving.  U heeft hierbij keuze uit twee opties. Namelijk een bezoek van 15 minuten of een bezoek van 30 minuten.

  • Tijdens het bezoek van 15 minuten worden de dieren voorzien van vers water, hooi en voer. Deze optie wordt aanbevolen voor cavia's, hamsters en gerbils.*

  • Tijdens het bezoek van 30 minuten worden de dieren voorzien van vers water, hooi en voer. Daarnaast wordt het toilet geleegd of (indien gewenst) het verblijf verschoond. Ook krijgt uw huisdier (nog) meer persoonlijke aandacht.
    Deze optie wordt aanbevolen voor konijnen, ratten en muizen. 

Verder wordt ervoor gezorgd dat uw huis een bewoonde indruk heeft, daarom wordt ook uw post opgeraapt en worden uw planten van water voorzien.

 

Alvorens de oppasperiode worden afspraken vastgelegd in een gratis kennismakingsgesprek.


Caviapension

All-inclusive vakantieopvang voor cavia's bij Knaagvraag. Tijdens uw vakantie of weekend weg, heeft u de mogelijkheid om uw cavia('s) in huiselijke kring onder te brengen bij Knaagvraag dependance Zoetermeer. Uw cavia's worden dagelijks voorzien van vers water, bergweidehooi, groenten en Care+ caviavoer. Natuurlijk krijgen uw cavia's ook de nodige aandacht. Zo krijgen ze dagelijks de mogelijkheid de pootjes te strekken in een ren van 0,85 m2. Uw cavia's verblijven in een 120 x 60 cm traliekooi met een bodembedekking van Back-2-Nature papierkorrels. Indien u meer dan 3 cavia's heeft, dan kan de traliekooi uitgebreid worden tot een lengte van 160 cm.

Let op! In verband met de persoonlijke aandacht die gegeven wordt met deze service, is er tijdens de zomerperiode slechts beperkt plek voor uw cavia('s). 

 

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om voor andere huisdieren pension te boeken. Knaagvraag bekijkt de mogelijkheden om in de toekomst vakantieopvang voor uw andere huisdieren te kunnen bieden. 


Tarieven

Oppas aan huis

Bezoek van 15 minuten

€7,50 per bezoek van 15 minuten, exclusief parkeerkosten en reiskosten**

+€5,00 per extra dier in ander verblijf, per bezoek van 15 minuten

+€2,50 per extra dier in hetzelfde verblijf, per bezoek van 15 minuten

 

Bezoek van 30 minuten

€12,50 per bezoek van 30 minuten, exclusief parkeerkosten en reiskosten**

+€7,50 per extra dier in ander verblijf, per bezoek van 30 minuten

+€2,50 per extra dier in hetzelfde verblijf, per bezoek van 30 minuten

 

Extra's 

+€7,50 tweede bezoek op dezelfde dag, exclusief parkeerkosten en reiskosten**

+€5,00 voor medische verzorging, per dier

 

 

Pension bij dependance Zoetermeer
€7,50 per cavia, per dag
+€2,50 per extra dier in hetzelfde verblijf, tot maximaal 4 cavia's per verblijf

 

Extra's 

+€5,00 voor medische verzorging, per dier

 


* Wij raden u aan om minimaal 1 keer per week een bezoek van 30 minuten te boeken in verband met de hygiëne van het verblijf. 

 

** De eerste 5 kilometer vanaf postcode 3191XC Hoogvliet Rotterdam of postcode 2715GE Zoetermeer worden geen reiskosten in rekening gebracht. Vanaf 5 kilometer bedragen de reiskosten €0,30 per gereden kilometer. Afhankelijk van uw locatie wordt dit berekend vanaf de hoofdlocatie in Hoogvliet Rotterdam of dependance in Zoetermeer. Parkeerkosten worden altijd berekend.