Nog geen nieuw maatje voor Molly :(

Afgelopen weken ben ik bezig geweest met de koppeling van Molly aan een leuke ram. Mijn oog was gevallen op Buzz van het Knaagspoor. Een heel lief rammetje die vermoedelijk ook wat ouder is. Hij is gevonden, dus zijn exacte leeftijd is niet bekend. Een sociaal en lief karakter, werd er gezegd. Ik moet toegeven; hij is één van de liefste konijnen die er is. Wat een schat van een konijn. Ik ben verkocht! 🥰
Maar helaas... de harde realiteit van konijnen koppelen kwam van de week om de hoek kijken. Buzz en Molly bleken geen match te zijn. Daarom heb ik Buzz vandaag terug moeten brengen naar de opvang. Ik heb helaas geen plek voor 2 koppels. Anders had ik het wel geweten.. 😥
Lieve, lieve Buzz, jouw charmes hebben helaas niet gewerkt bij Molly. Hopelijk vind je snel je geluk met een lief vriendinnetje. ❤

Reactie schrijven

Commentaren: 0