Pleeggezin

Op dit moment draag ik zorg voor 4 cavia's van de opvang. Deze cavia's zijn nog niet uitplaatsbaar. Twee van deze cavia's, Joepie en Kaviaar, zijn onlangs gecastreerd en moeten nog even wachten tot ze (veilig) kunnen daten. In de tussentijd krijgen ze wat extra TLC bij mij thuis. Tegelijkertijd heeft de opvang weer extra ruimte om dieren op te vangen die wel direct kunnen verhuizen. Een win-win situatie. Het is namelijk echt heel druk bij de opvang momenteel. Niet alleen afstandsdieren, maar vooral veel gevonden dieren. Echt heel sneu!
De andere twee cavia's zijn Quinta en Beer. Arme Quinta is zwanger de opvang binnengekomen, maar heeft helaas al haar jongen verloren. Dat is nu 2 weken geleden. Om haar steun te bieden, is Beer bij haar geplaatst. Beer is een ontzettend leuke castraat en samen zie ik ze echt opbloeien. Het is fijn om te zien dat ze het samen zo gezellig hebben.
Ik had niet verwacht dat het zo leuk zou zijn om pleeggezin te zijn voor de opvang. Ik geniet echt van de zorg die ik aan deze lieve snoetjes kan geven. Stiekem vind ik het wel een beetje jammer dat ze uiteindelijk weer weggaan, maar ik weet dat ze vast en zeker bij een leuke eigenaar terecht zullen komen.
Ook pleeggezin worden?
De opvang is op dit nog op zoek naar pleeggezinnen voor diverse konijnen, cavia's, ratten, muizen, hamsters en gerbils.
Voeding en bodembedekking wordt verstrekt door de opvang.
Contact verloopt via de opvang zelf via Knagertje850@gmail.com of 070-4400940.
P.s. Joepie (zwarte gladhaar, linksboven) en Kaviaar (rood/witte gladhaar, rechtsonder) mogen vanaf 9 augustus daten met een leuk zeugje! Heb je interesse? Neem dan contact op met de opvang!

Reactie schrijven

Commentaren: 0