McLaren overleden op 10 juli 2021

Via deze weg wil ik jullie op de hoogte brengen van het overlijden van McLaren op zaterdag 10 juli. Mijn lieve ventje is er niet meer. 💔 Zijn overlijden is geheel onverwachts gekomen. Molly blijft helaas alleen achter. 😔 Voor Molly zal ik een nieuw maatje zoeken. Zelf ben ik er nog niet aan toe, maar ik wil Molly niet te lang alleen laten. 😔
McLaren is vermoedelijk overleden aan E.C., een hersenvliesontsteking of een andere aandoening in de hersenen.
Het is vrij snel gegaan. Donderdag is hij samen met Molly naar de dierenarts gegaan voor de vaccinatie. Daar werd geconstateerd dat hij was afgevallen. Vrijdag is hij onder narcose gegaan voor zijn gebit. Hij bleek een verbrijzelde kies te hebben. Vrijdagavond ging het niet goed met hem. Ik dacht aan stilliggende darmen. Dus naar de spoeddienst; we werden doorverwezen naar Amsterdam of Utrecht. Dus zijn we naar Utrecht gegaan. Bij het uitstappen uit de auto verkrampte hij helemaal en ging hij gestrekt. Hij is in kritieke toestand opgenomen. De arts zei dat hij er slecht aan toe was en dat het beter was om hem te laten gaan als hij in de ochtend niet verbeterde of juist verslechterde. 's Nachts ben ik gebeld dat de pijnmedicatie wel aansloeg en zaterdagochtend kreeg ik te horen dat het boven verwachting goed ging. Hij leek minder gespannen, wel nog in een gestrekte houding op zijn zij en had wel een licht scheef hoofdje en bewegende ogen. Ze hadden hem rechtop gezet en toen heeft hij wel een hupsje gemaakt. Al leek het dat zijn voorpoten nog niet meewerkten. De arts dacht aan een hersenaandoening of een hersenvliesontsteking. Ook zou hij behandeld worden voor EC. Ik zou 's avonds gebeld worden voor een update. Tenzij het slechter zou gaan, dan zouden ze eerder contact opnemen. Helaas werd ik om half 6 gebeld dat McLaren was overleden. Ik heb hem opgehaald en nog geknuffeld. Hij lag er best vredig bij, dus ik hoop dat hij weinig pijn had door de pijnmedicatie die hij kreeg. Molly heeft ook nog afscheid van hem kunnen nemen. 💕
Op donderdag 15 juli is hij individueel gecremeerd. Zijn as krijgt een mooi plekje bij mij thuis. Zo blijft hij toch een beetje bij ons. ❤
McLaren, 13-02-2017 - 10-07-2021

Reactie schrijven

Commentaren: 0