Nieuwe producten in het assortiment!

Het is laatste tijd een beetje stil op de pagina, maar dat betekent niet dat er achter de schermen niet hard gewerkt wordt!
Momenteel houd ik mij bezig met alle aanvragen voor trimmen en oppas aan huis. Ook krijg ik per mail veel vragen over o.a. voeding, koppelen en gezondheid. Daar gaat behoorlijk wat tijd in zitten! Niet te vergeten dat ik "gewoon" een fulltime baan heb hiernaast. 😅 De meeste mails worden dan ook 's ochtends vroeg of 's avonds laat beantwoord. Dat werkt gelukkig prima! 😁
Ondanks de aanhoudende drukte wil ik zeker weer de beurzen gaan oppakken nu het weer mag! Zo staat het eerste evenement al gepland en dat is Exoknaag in Houten op zondag 19 september. Ik hoop jullie daar ook zeker te zien!
Om in ieder geval te zorgen voor voldoende voorraad, zijn er weer inkopen gedaan! Helaas zijn meerdere producten van Rosewood momenteel niet leverbaar, dus dat is ontzettend jammer. Mede daardoor is het assortiment met andere, leuke artikelen aangevuld. Zo zijn er nu gezonde hooibaaltjes in het assortiment bijgekomen, maar ook een leuk kampeertentje voor een echt zomers gevoel. 🏕
Natuurlijk zijn ook alle voorraden van de gedroogde kruiden en snacks aangevuld. Voor een aantal populaire producten, zoals erwtenvlokken, wortelstukjes en appelchips zijn nu ook grotere verpakkingen verkrijgbaar. Ook zijn de zeer geliefde kokosblokjes en lijnzaadbrokjes weer aangevuld!
Zoals altijd kan ik de producten meenemen naar de trimafspraak, maar de producten kunnen ook besteld worden via de site. Alle producten zijn te vinden op de website www.knaagvraag.nl.
Verder staan er nog veel nieuwe ideeën op de plank en komen er nog leuke dingen aan. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan houd ik jullie natuurlijk op de hoogte! Bij vragen mogen jullie altijd mailen naar info@knaagvraag.nl. 😁

Reactie schrijven

Commentaren: 0