Leesvoer in het assortiment

Goede voorlichting over konijnen en knaagdieren vind ik belangrijk. Het is de reden dat ik Knaagvraag ben begonnen jaren geleden. Tegenwoordig kan je (gelukkig) op allerlei plekken informatie inwinnen over konijnen en knagers. Soms is het lastig te bepalen of de informatie die gegeven wordt (nog) klopt. Door continue ontwikkelingen en nieuwe inzichten (want eerlijk is eerlijk, we raken nooit uitgeleerd over deze prachtige diertjes) veroudert informatie heel snel. Zeker informatie in boeken. Zo zijn er veel boeken over konijnen en knaagdieren met achterhaalde informatie. Aan de ene kant kan je er van leren, want zo kom je er achter hoe er 'vroeger' over deze dieren werd gedacht. Tegelijkertijd bestaat er ook het gevaar dat de informatie als waarheid aangenomen wordt. Eigenlijk zouden deze boeken een herdruk moeten krijgen met de juiste informatie, maar dat is mijn mening. 🤭😁
Gelukkig zijn sommige boeken nog steeds actueel en is de gegeven informatie accuraat. Zulke boeken zijn dan ook te vinden in het assortiment van Knaagvraag via www.knaagvraag.nl/producten/boeken/
Veel leesplezier! 🤗

Reactie schrijven

Commentaren: 0