Steun aan de knaagdierenopvang!

Sinds vorig jaar maart help ik als vrijwilliger bij konijnen- en knaagdierenopvang het Knagertje. Ik heb altijd al 'iets goeds' willen doen voor dieren en vorig jaar verscheen er een oproep voor een vrijwilliger die konijnen kan trimmen. Ofwel, de perfecte 'functie' voor mij. Zo is er een mooie samenwerking ontstaan. Want ik leer ondertussen ook heel veel van de opvang. 😁
Het is een rare tijd door Covid-19. Helaas zijn daardoor heel veel vrijwilligersacties niet door gegaan. Ook de open dag heeft geen doorgang mogen vinden. Ondanks alle tegenslagen, is de opvang toch door blijven gaan. Wel met aangepaste maatregelen natuurlijk. Persoonlijk vind ik dit echt tof, want ondanks alles blijft de zorg van de dieren prioriteit. 🥰
Jaarlijks vangen zij honderden dieren op en plaatsen zij (gelukkig) honderden dieren uit. Dit werk zouden zij niet kunnen doen zonder de hulp van vrijwilligers en natuurlijk donateurs. Ze zijn volledig afhankelijk van donaties, afstands- en adoptiebijdragen. Dit is ook de reden van mijn oproep, want ik wil de opvang graag een steuntje in de rug geven door ze in de spotlight te zetten. ☀️
Willen jullie de opvang ook helpen?
Dat kan zo. 👇🏻
👉🏻 Heb je minimaal 4 uurtjes per week tijd om te helpen bij de opvang? Word dan vrijwilliger. Aanmelden kan via Knagertje850@gmail.com.
👉🏻 Heb je nog knaagdier- en konijnenspullen in huis waar je niks meer mee doet? Doneer het dan aan de opvang!
De spullen kunnen gebracht worden naar de opvang op het adres Stieltjesstraat 850 in Den Haag. Geopend van maandag t/m vrijdag van 14 en 18 uur (i.v.m. avondklok) en zaterdag en zondag van 12 tot 16 uur.
👉🏻 Steun ze (eenmalig) financieel. Dat kan rechtstreeks naar de opvang naar NL12 ABNA 0824 8233 54 t.n.v. Stichting Het Knagertje.
Namens de dieren, bedankt! 🐾❤
Delen wordt gewaardeerd!

Reactie schrijven

Commentaren: 0