Huisje gezocht voor baby cavia's!

Enige tijd geleden heb ik cavia Maya opgevangen. Maya had al twee oeps-nestjes gehad (van dezelfde beer) toen ze zwanger bij mij kwam. Ook haar dochters uit het eerste nestje bleken zwanger. De vorige eigenaar was radeloos met zoveel cavia's waardoor ik de zorg op me heb genomen. Voor de beer (papa) en de kleintjes uit haar eerste 2 nestjes heb ik inmiddels een huisje gevonden. Alleen voor de jongen van haar laatste nestje en de jongen van haar dochters, ben ik nog op zoek naar een geschikt huisje.
Het gaat om 4 dames en 4 heren. Foto 1. 2 zusjes van 28 oktober. Foto 2. 2 zusjes van 28 november. Foto 3. Beer van 28 oktober. Foto 4, 5 en 6. 3 broertjes van 28 november.
Cavia's zijn sociale dieren. De zusjes gaan alleen met elkaar weg. De beertjes zitten momenteel met z'n 4en bij elkaar, maar kunnen het beste per 2 gehuisvest worden (of na castratie, bij een zeug).
Mama Maya mag hier blijven wonen, dus zij is helaas niet beschikbaar. 🙂
Bij interesse, mag er contact opgenomen worden via info@knaagvraag.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0