Tijdelijke trimstop t/m 19 januari i.v.m. lockdown!

Hoewel we na de persconferentie nog te horen kregen dat de trimsalons open mochten blijven, omdat een trimsalon geen doorstroomlocatie is en trimmen geen contactberoep is, blijkt sinds vorige week dat de trimsalons tóch moeten sluiten. Helaas geldt dit ook voor mobiele trimsalons. Helaas kan ik daarom ook niet aan huis komen. Alle afspraken t/m 19 januari komen daarom te vervallen.

 

Het zal voor veel klanten rauw op hun dak vallen. De vachtverzorging van langharige konijnen valt niet mee. Natuurlijk ga ik mijn best doen om op afstand mijn hulp te bieden. Daarom kunnen klanten bij mij terecht voor vragen over de vachtverzorging via info@knaagvraag.nl of 06-39780710 (WhatsApp ook mogelijk). Voor klanten die hier behoefte aan hebben, kan er ook een Zoom-sessie gestart worden. Ook is er t/m 19 januari 10% korting op alle verzorgingsproducten in de webshop, www.knaagvraag.nl/producten/. Gebruik bij het afrekenmenu de actiecode LOCKDOWN.

 

Natuurlijk kan je voor advies ook terecht bij collega trimmers. Zo geeft Cunicologie Leergroep Konijnen op woensdag 30 december om 20:00 uur een mini workshop Huid- en vachtverzorging bij konijnen voor slechts 5 euro. Aanmelden kan tot morgen 12:00 uur. Voor meer informatie, zie de link naar het evenement: https://www.facebook.com/events/1409416012751598/

 

Bij ernstige problemen zoals vervilting, kan er het beste contact opgenomen worden met de dierenarts. De dierenartspraktijken zijn wel nog geopend.

Reactie schrijven

Commentaren: 0