COVID-19: wat betekenen de maatregelen voor de trimsalons?

Met de nieuwe maatregelen is het voor sommige klanten onduidelijk of de afspraken doorgaan. Aangezien trimmen geen contactberoep is en een trimsalon geen doorstroomlocatie is, mag ik gewoon blijven trimmen. Bovendien kom ik enkel aan huis en mag u als klant maximaal 2 personen thuis ontvangen. Natuurlijk houd ik de afstandsregel in acht en draag ik een mondkapje. Stelt u de afspraak liever uit? Dan is dat ook geen enkel probleem en maken we een nieuwe afspraak na 19 januari 2021.

 

Van 23 december t/m 2 januari plan ik geen afspraken in en vier ik Kerst met mijn familie. Vanaf 3 januari ben ik weer beschikbaar voor afspraken. Voor spoedgevallen ben ik overdag bereikbaar op 06-39780710.

 

Dat betekent dat er tussen 23 december en 2 januari ook geen pakketten worden verzonden. Wil je nog iets bestellen, dan kan dat uiterlijk 22 december. Bestellen kan via www.knaagvraag.nl/producten/ 

 

Ik wens jullie fijne dagen en hoop jullie weer in goede gezondheid in het nieuwe jaar te zien. 🤗

Reactie schrijven

Commentaren: 0