Speciale bestelservice

Wist je dat..?

 

Als je een afspraak hebt gemaakt voor één van de diensten waarbij ik aan huis kom, dat ik producten uit de webwinkel mee kan nemen? Je kunt de producten bestellen in de webwinkel, per mail of via Whatsapp en ik neem ze mee naar de eerstvolgende afspraak. Je betaalt dus geen verzendkosten bij deze optie.

 

Een andere optie is om de producten af te halen bij één van de evenementen waarbij ik met een stand sta, zoals Exoknaag. Ik kan maar een beperkt aantal producten meenemen naar evenementen. Als je de producten van tevoren besteld, ben je ervan verzekerd dat ik de producten voor je mee zal nemen. Kijk op www.knaagvraag.nl/agenda/ welke evenementen Knaagvraag aanwezig is. De eerste 2 zijn al in september. 

 

Wil je producten bestellen? Kijk op www.knaagvraag.nl/producten/ voor het volledige assortiment.

Reactie schrijven

Commentaren: 0