Vanaf heden: lijnzaadbrokjes en kruiden te koop!

Joepie! Eindelijk hebben wij ook lijnzaadbrokjes in het assortiment. Als konijnentrimmer was dit het enige, essentiële product wat nog ontbrak aan het assortiment.

 

Lijnzaadbrokjes zijn het ideale hulpmiddel bij de verharing van (langharige) konijnen. Na het trimmen en tijdens de rui komen losse haren vrij die het konijn vervolgens tijdens het poetsen binnen kan krijgen, wat voor een verstopping kan zorgen. Dit kan voorkomen worden door lijnzaadbrokjes te geven.

 

Behalve lijnzaadbrokjes, is het assortiment nog verder aangevuld met natuurlijke snacks en kruiden, zoals erwtenvlokken en weegbree. De nieuwe producten zijn toegevoegd aan de categorie 'voeding en snacks' in de webwinkel en via https://www.knaagvraag.nl/producten/voeding-en-snacks/ te bekijken.

Reactie schrijven

Commentaren: 0