Nieuw! Homeparty voor konijnen en knaagdieren liefhebbers

Weet je nog? Zo'n 'Tupperware Homeparty', waarbij een consulente aan huis komt bij een groep gezellige dames om uitleg te geven over verschillende Tupperware producten en waarbij je dan de mogelijkheid krijgt om deze producten aan te schaffen? Tegenwoordig heb je hier allerlei varianten op en ik bedacht mij, dat moet ik ook doen! Natuurlijk hebben konijnen- en knaagdierengekkies geen behoefte aan opbergbakjes voor etensrestjes of speciale deksels voor de magnetron. Nee, wij knaagdierengekkies hebben behoefte aan leuke accessoires en heerlijke snacks voor onze keutels!

 

Daarom heb ik de Homeparty voor konijnen en knaagdieren in het leven geroepen. Hoe gaat dat dan in zijn werk? Ik kom bij je thuis om verschillende producten te laten zien die er voor konijnen en knaagdieren zijn. Natuurlijk wel afgestemd op diegene die er die avond zijn, want een konijnengekkie heeft niks aan een hamsterhuis. Je kunt de producten bekijken, testen en indien gewenst, bestellen. Een Homeparty is gratis binnen Hoogvliet Rotterdam of Zoetermeer (daarbuiten geldt een reiskostenvergoeding) en te boeken zodra er minimaal 5 personen aanwezig kunnen zijn. Als dank voor het boeken, ontvangt de gastvrouw van de avond of middag een presentje.

 

Nee, het is echt geen grap. 😃 Zodra er weer ruimte is om bijeen te komen, dan gaan de Homeparties van start. Alle informatie is ook te vinden op de website https://www.knaagvraag.nl/workshops/ 

Reactie schrijven

Commentaren: 0