Welkom, Molly en McLaren!

Sinds vorige week kan ik eindelijk zeggen "Ja! Ik heb zelf ook konijnen!" De eeuwige vraag of ik zelf ook konijnen heb, moest ik helaas altijd beantwoorden met een "nee, nog niet". Vorige week zondag heb ik twee konijnen opgehaald bij de opvang. Een gecastreerde dame van 9 jaar genaamd Molly en een gecastreerde heer van 3 jaar genaamd McLaren. Beide zijn teddy dwergen en hebben behoorlijk wat vachtverzorging nodig.

 

Helaas zijn langharige opvangkonijnen niet zo populair als hun normaalharige soortgenoten, wat ook de reden is dat ik voor hen heb gekozen. Bovendien is Molly al een oudere dame van 9 jaar met de nodige gezondheidsproblemen, o.a. gewichtsverlies. Ondanks de gezondheidsproblemen mocht ze met mij mee en sindsdien houd ik haar nauw in de gaten. Ik heb vaste weegmomenten en bij binnenkomst was ze slechts 930 gram. Met een aangepast dieet zijn we inmiddels (na 7 dagen) op een gewicht van 1060 gram! Super trots op haar. 🥰

Reactie schrijven

Commentaren: 0