Aangepaste werkwijze i.v.m. COVID-19

De verzorging van onze dieren gaat gewoon onverstoord door en dus ook de vachtverzorging van (langharige) konijnen en cavia's. Helaas kunnen problemen ontstaan wanneer de vacht niet goed onderhouden wordt en dit gaat ten koste van het welzijn van het dier. Er zijn geen aanwijzingen dat huisdieren zoals konijnen en cavia’s besmet kunnen worden met het coronavirus of kunnen overbrengen. Wel dient het contact met de eigenaar zoveel mogelijk beperkt te worden. Ik heb daarom besloten om te blijven trimmen, maar wel inachtneming van enkele maatregelen.

* Ik neem namelijk voorlopig geen nieuwe trimklanten aan, tenzij dit hoogst noodzakelijk is.

*Afspraken die niet meteen nodig zijn, worden uitgesteld tot een later moment.

*Indien u milde verkoudsheidsklachten heeft, zoals niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, of verhoging tot 38 graden, dan wil ik u vragen geen afspraak te maken.

*Ik schud geen handen en ook zal ik minimaal 1,5 meter afstand bewaren. Helaas kan er niet meegekeken worden tijdens het trimmen.

Ik neem deze maatregelen uiterst serieus om niet alleen te voorkomen dat ik zelf ziek word, maar ook om te voorkomen dat ik anderen om mij heen ziek maak. Hopelijk kan ik voorlopig blijven trimmen voor het welzijn van de dieren. Mocht ik onverhoopt zelf ziek worden of worden de maatregelen door u als klant niet serieus genomen, dan ben ik genoodzaakt al mijn afspraken te annuleren.

Reactie schrijven

Commentaren: 0