Exoknaag, 21 april 2019

Aankomende zondag staan we met een stand op Exoknaag in Houten. Exoknaag is één van de weinige evenementen in Nederland die zich specifiek richt op kleindieren. Tijdens dit evenement kunnen liefhebbers van konijnen en knaagdieren hun kennis en ervaringen met elkaar uitwisselen. Daarnaast zijn diverse bedrijven aanwezig met aanbod van verschillende producten en diensten op het gebied van konijnen en knaagdieren. Kortom, een gezellig dagje uit voor alle geïnteresseerden in konijnen en knaagdieren. Adviseren en informeren ter bevordering van konijnen- en knaagdierenwelzijn is de missie van Knaagvraag, maar een lege tafel is natuurlijk ook maar saai. Om die reden hebben we gisteren spullen ingekocht om mee te nemen. Daarbij hebben we de focus gelegd op (voedsel)verrijking voor konijnen en knaagdieren. Dit sluit mooi aan bij onze missie.

Knaagvraag is die dag aanwezig om informatie te geven over huisvesting, (vacht)verzorging en gedrag van konijnen en knaagdieren. Zien we je daar? Exoknaag vindt plaats op zondag 21 april bij Expo Houten en is geopend van 10 tot 16 uur.

Zien we jullie aankomende zondag? Exoknaag vindt plaats in het Expo Center op Meidoornkade 24 in Houten en is geopend van 10 tot 16 uur. Tot dan!

Reactie schrijven

Commentaren: 0