Konijntje gered!

Gisteren kregen wij het bericht dat dit konijntje alleen buiten rondliep op een speelpleintje in de buurt. Niet echt een geschikte plek voor een konijn. Gisteren na mijn werk ben ik samen met mijn 'hulpteam' (mijn zus en nicht) op pad gegaan om het konijn te vangen. Het duurde niet lang om het konijn te vinden, midden in de regen. Helaas voor ons was het konijn slim genoeg om in een nabijgelegen achtertuin te verdwijnen. Om toch een poging te doen om het konijn te vangen, hebben we contact opgenomen met de bewoner. Zij vertelde dat het konijn van de buren was, maar dat het niet lukte om het konijn alleen te vangen. Het konijn was een week geleden ontsnapt nadat het hok was omgevallen en bleef iedere avond terugkomen. We hebben hierdoor contact opgenomen met de eigenaar en onze hulp aangeboden het konijn te vangen. Met zijn vieren hebben we het konijn uiteindelijk kunnen vangen en is het konijn terug bij zijn hokgenootjes. Eind goed, al goed.

Reactie schrijven

Commentaren: 0