Boek Understanding Your Rabbit's Habits

Zojuist heb ik het boek 'Understanding your rabbit's habits' binnen gekregen. Dit boek stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, dus ik ben blij dat ik het eindelijk aan mijn collectie kan toevoegen. Het bevat tevens de speciale editie '10 rabbit behaviour problems solved'. 
Zoals de titel van het boek al aangeeft, gaat het boek over de lichaamstaal en gebruiken van het konijn. Dit maakt het boek zeer interessant voor alle geïnteresseerden in konijnen. De illustraties in het boek zorgen voor veel duidelijkheid hierover en maken dit boek makkelijk te lezen. Wat ook voor konijneneigenaren met minder ervaring heel interessant kan zijn.

Het boek Understanding your rabbit's habits geschreven door Tamsin Stone is te bestellen via www.therabbithouse.com. Let op! Het boek is Engelstalig.

Reactie schrijven

Commentaren: 0