Ontmoet Bep en Pippi, de nieuwe maatjes van Roos!

Het is alweer even geleden dat ik een bericht plaatste waarin ik aangaf een maatje te zoeken voor m'n cavia Roos (foto rechts beneden) nadat haar vriendinnetje was overleden. Inmiddels heb ik twee leuke zeugjes erbij. Bep (bovenste foto) is een dame van 5 jaar en Pippi (foto links onder) is een dame van 3 jaar. Het klikte niet meteen tussen de dames, waardoor het koppelen iets langer heeft geduurd. Inmiddels kan ik met zekerheid zeggen dat het goed klikt tussen de dames en plaats ik daarom ook eindelijk deze update.

 

Ze hebben met het lekkere weer buiten gezeten, maar nu wordt het toch echt te koud. Daardoor zijn ze vorige week definitief naar binnen verhuisd en daar genieten ze zichtbaar van! (en ik ook! 😊)

Reactie schrijven

Commentaren: 0