Lady overleden, 13-07-2018

Vanmorgen is mijn lieve Lady overleden. De laatste weken ging m'n bejaarde cavia dametje al achteruit met haar gezondheid, dus het is geen grote schok. Toch doet het veel verdriet om afscheid te moeten nemen van een diertje dat zolang bij je heeft mogen wonen. Ik heb Lady in het najaar van 2013 van iemand overgenomen nadat haar maatje was overleden. Ik had toentertijd Misty en Beer en het klikte meteen.

Toen Lady bij mij kwam wonen werd ze op 4 jaar geschat, dus dat zou betekenen dat ze ruim 8 jaar heeft mogen worden. Een respectabele leeftijd voor een cavia. Toch had ik haar liever nog wat langer bij me gehad.

Vanmorgen heeft Roos nog uitgebreid afscheid kunnen nemen. Ik heb Lady pas weggehaald toen Roos echt niet meer naar haar omkeek. Het was heel mooi om te zien hoe Roos er mee om ging. Voor haar wordt zo snel mogelijk een nieuw vriendinnetje gezocht.

Dag lieve Lady 

Reactie schrijven

Commentaren: 0