Knutselhoek Animal Event 2018

Het is alweer een week geleden dat ik aanwezig was op Animal Event, maar ik ben nog steeds aan het nagenieten van alles wat ik heb gezien en gedaan. Zoals jullie weten hebben we bij de knutselhoek voor konijnen en knaagdieren groentenslingers gemaakt. De producten voor de groentenslinger werden aangeboden door Chews&Nibbles en De Gooise Diersuper. Daar was ik heel blij mee, want ik heb niet eerder met zulke mooie producten mogen werken.

Benieuwd naar welke producten we hebben gebruikt? Op de foto zie je alle producten op de schaal. Dit zijn:
- Aardpeerstengels 
- Tarwe aren
- Gedroogde ananas
- Gedroogde appel
- Maisblad
- Groente ringen
- Groente koekjes 
En natuurlijk het raffia touw (niet zichtbaar op de foto).

Al deze producten zijn natuurlijk te bestellen bij De Gooise Diersuper.

Reactie schrijven

Commentaren: 0