Animal Event 2018, Rabbits & More

Vanaf morgen start het 3-daagse dierenevenement Animal Event op het evenemententerrein van Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Het evenement is dagelijks geopend van 10 tot 17 uur. Het beloven drie hele mooie dagen te worden.

Het konijnen- en knaagdierengedeelte Rabbits & More is te vinden in het BOS. Dit is rood gemarkeerd op de plattegrond. 
Het programma is dit jaar anders dan voorgaande jaren doordat er nog meer focus is gelegd op knaagdieren. Konijnen en cavia's waren eerder al goed vertegenwoordigd en dat zal dit jaar niet minder zijn.

Knaagvraag is dit jaar weer te vinden bij de knutselhoek waar speelgoed voor konijnen- en knaagdieren gemaakt kan worden. Gedurende de hele dag is er een knuffelhoek met Vlaamse reuzen, zijn er demo's hamsterscaping en wordt er informatie verstrekt over de huisvesting en verzorging van konijnen, cavia's, hamsters, degoes, gerbils, ratten en muizen. Uiteraard zijn er daarna nog een aantal demonstraties en workshops op vaste tijden. Deze zijn te vinden op https://animal-event.nl/programma/tijdschema/

Ben jij erbij? We zien jullie heel graag op vrijdag 4, zaterdag 5 en/of zondag 6 mei in Hilvarenbeek!

Reactie schrijven

Commentaren: 0