Informatie avond Animal Event 2018

Afgelopen dinsdagavond ben ik met onder andere mijn collega-konijnendeskundigen samen gekomen om Animal Event 2018 te bespreken. 
Het wordt dit jaar helemaal anders. De focus ligt dit jaar niet alleen op konijnen, maar ook op knaagdieren. Vandaar dit jaar ook de naam Rabbits & More.

Ik heb er in ieder geval weer heel veel zin in. Ook dit jaar ben ik alle dagen aanwezig in de knutselhoek. Hier geef ik zowel volwassenen als kinderen voorlichting in hoe je zelf aan de slag kunt gaan met verschillende materialen om konijnen- en knaagdierenspeelgoed te maken en gebruiken. Natuurlijk kan je bij mij ook terecht voor je vragen over hersengymnastiek voor je konijn of knager.

Animal Event vindt dit jaar plaats op 4, 5 en 6 mei in Hilvarenbeek. Zie ik je daar?

Reactie schrijven

Commentaren: 0