Dag van de Rattenopvang

Vandaag ben ik als bezoeker bij de Dag van de Rattenopvang geweest. Een evenement gericht op tamme ratten in de opvang. Er zijn haast geen evenementen specifiek gericht op knaagdieren, laat staan een evenement helemaal gericht op ratten, dus ik was blij verrast met de aankondiging van dit evenement. Doordat het evenement in Malden plaats zou vinden, wat zo'n 1,5 uur rijden is voor mij, had ik nog wel twijfels om te gaan. Totdat er werd aangekondigd dat er ook twee lezingen gegeven zouden worden. De eerste over voeding en de andere over veel voorkomende aandoeningen bij ratten. Omdat ik het belangrijk vind om mijn kennis over konijnen en knaagdieren te blijven bijspijkeren, wilde ik dit absoluut niet missen. Het was het ook zeker waard! Wat een leuk evenement. Heel gaaf om zoveel rattenliefhebbers bij elkaar te zien. Hopelijk volgen snel meer van dit soort evenementen!

Heb je dit evenement gemist? Wat jammer! Op de facebookpagina van Knaagvraag deel ik regelmatig evenementen die (ook) gericht zijn op konijnen en knaagdieren. Wil je op de hoogte blijven? Like dan de facebookpagina van Knaagvraag!

Reactie schrijven

Commentaren: 0