Verzorging

Knaagvraag vindt (medische) verzorging van konijnen en knaagdieren erg belangrijk. Knaagvraag biedt dan ook verschillende mogelijkheden aan met betrekking op de verzorging van uw konijn of knaagdier. 


Konijnen trimmen

Langharige konijnen hebben vachtverzorging nodig en hebben eens in de zoveel tijd ook een trimbeurt nodig. Bij Knaagvraag kunt u met uw konijn terecht voor een knipbeurt. Hier zit een standaard gezondheidscheck en nagels knippen bij inbegrepen.


Nagels knippen

De nagels van konijnen en knaagdieren blijven het hele leven doorgroeien. Bij onvoldoende slijtage van de nagels, kunnen de nagels dan ook te lang worden. U kunt bij Knaagvraag terecht voor het knippen van de nagels van uw konijn of knaagdier.

Medische verzorging

Wanneer uw konijn of knaagdier specifieke verzorging nodig heeft, zoals medicijn toediening, wondverzorging of dwangvoeding, en u heeft daar geen tijd en/of mogelijkheid toe, dan kunt u ook bij Knaagvraag terecht. Dit kan bij u aan huis of uw huisdier kan tijdelijk bij mij verzorgd worden.


Tarieven

Standaard trimbeurt
€30,00 per 1,5 uur, exclusief reiskosten*

- Bij iedere 30 minuten langer wordt €10,00 extra gerekend, tot een maximum van €60,- 


Trimbeurt bij vervilting
€60,00 per dier, exclusief reiskosten*

Nagels knippen
€7,50 per dier, exclusief reiskosten*
- Vanaf het derde dier wordt €5,00 per dier gerekend. 


*Bij huisbezoeken en trimmen aan huis in Hoogvliet worden geen reiskosten in rekening gebracht. Buiten Hoogvliet wordt €0,30 per gereden kilometer in rekening gebracht.