Advies

Bij het houden van konijnen en knaagdieren komt van alles kijken. Niet alleen de aanschaf van het dier, maar ook de verzorging van het dier kan veel vragen met zich mee brengen. Daarnaast kan het ook voorkomen dat het konijn of knaagdier gedrag vertoont wat u niet van tevoren had verwacht. Ook voor advies kunt u dus terecht bij Knaagvraag. 


Huisbezoek

Wanneer u advies nodig heeft over het (probleem)gedrag van uw konijn of knaagdier, kunt u met mij een afspraak maken voor een huisbezoek. Sommige vragen kunnen namelijk niet via de mail of telefoon opgelost worden. Het volledige beeld wordt dan niet geschetst.

 

Tijdens een huisbezoek kan ik uw huisdier in de omgeving observeren en een goed beeld krijgen van zijn of haar gedrag en de mogelijke oorzaak hiervan. Om het probleem in kaart te brengen zijn het maken van beeldmateriaal, als foto's of een video, een goed hulpmiddel voor de analyse. Dit gaat uiteraard altijd in overleg met de eigenaar.


Tarieven

Bezoek aan huis

€25,00 per uur, exclusief reiskosten*


*Bij huisbezoeken en trimmen aan huis in Hoogvliet worden geen reiskosten in rekening gebracht. Buiten Hoogvliet wordt €0,30 per gereden kilometer in rekening gebracht.